Saturday, May 21, 2011

100% Future Serbia, Belgrade Design Week


4 plakata koje sam radila za Poezin poetske događaje biće izložena od 21. do 28. maja na izložbi 100% Future Serbia u okviru Beogradske nedelje dizajna u Knjižari Nolit, Kralja Milana 34.
Hvala puno modelima Aljoši, Milanu, Mii i Siniši i fotografkinji Biliani Bibi, koja je napravila fotografije plakata za septembar i oktobar (u donjem redu) :)))

4 posters that I did for Poezin poetry events will be exhibited from May 21st till 28th on the 100% Future Serbia, a part of Belgrade Design Week, in the bookstore Nolit, Kralja Milana 34.klikni na sliku za detaljniji prikaz

100% FUTURE SERBIA je novi projekat Beogradske nedelje dizajna, koji će predstaviti 100 vrhunskih srpskih dizajnera u 100 izloga u centru grada, kao jedinstvena izložba dizajna.
Zainteresovani i slučajni prolaznici mogu da pogledaju izložene radove usput tokom šetnje od Kalemegdana do Slavije, kao i da prema priloženoj mapi distribuiranoj po celom gradu otkrivaju interesantna mesta sa draguljima novog srpskog dizajna.
Beogradska nedelja dizajna projektom 100% FUTURE SERBIA pruža podršku domaćem dizajnu, a specifičnim pozicioniranjem u beogradskim izlozima daje podršku nacionalnoj trgovini u vremenu krize, fokusirajući pažnju medija, institucija i javnosti nedelju dana na sve vidove kreativnih industrija.
2 comments: